|   Donează online   |   Fii voluntar   |   Directionează 2%   |   Calculator sponsorizare

Autoritatea Electorată Permanentă - acreditare observatori la alegeri

Observatori la alegeri

Institutul Cultural Independent (ICI) contribuie cu observatori la alegeri

Autoritatea Electorată Permanentă - acreditare observatori la alegeri

Autoritatea Electorată Permanentă

Pentru că știm că alegerile în viață sunt importante, ne implicăm și vom asigura observatori la alegeri. ICI a primit de la Autoritatea Electorală Permanentă acreditarea nr. 330990/21.11.2016, pentru a participa în secțiile de votare cu observatori independenți. Aceștia vor putea intra în orice secție de votare pentru a supraveghea corectitudinea scrutinului și vor putea participa inclusiv la numărarea voturilor.

Observatorii nu pot interveni în procesul de votare sau în organizarea secției de votare! Eventualele nereguli vor fi raportate președintelui secției de votare și coordonatorului echipei ICI.

Institutul Cultural Independent este o organizație apolitică care nu sprijină vreun partid politic și nu susține vreun candidat independent. Orice acțiune de factură politică din partea observatorului va conduce la retragerea acreditării acestuia. Observatorii noștri nu pot fi rude sau afini cu cei care candidează pe listele pentru Senat și/sau Camera Deputaților. Pentru sesizări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ca organizație neguvernamentală, ICI promovează implicarea cetățenilor în observarea desfășurării corecte a alegerilor.

În ziua votării, în intervalul orar 6.00 – 23.00, poți comunica cu noi atât în scris cât și telefonic. Ne poți sesiza eventualele nereguli sau fraude legate de procesul electoral la numărul 0729994888 sau pe e-mail la contact@institutulcultural.ro.

Transparența, corectitudinea, spiritul civic, apărarea drepturilor cetățeanului sunt pentru noi valori pe care le prețuim și pe care trebuie să le protejăm.

Vrei să devii observator la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților? Completează formularul de înscriere până pe 5 decembrie 2016, ora 18:00!

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X