|   Donează online   |   Fii voluntar   |   Directionează 2%   |   Calculator sponsorizare

150 de personalități cred că „Scrisul face bine”

Proiectul „Scrisul face bine” are deja 150 de autori care s-au alăturat campaniei, 150 de personalități, de oameni importanți, implicați, care cred asemeni nouă că o lume mai bună începe cu o lume educată. Lista lor completă o găsiți pe http://www.scrisulfacebine.ro/invitati-sa-scrie/.

„Mi-a plăcut foarte mult ideea acestei campanii. M-am bucurat că am avut din nou ocazia să scriu de mână, pe o foaie albă de hârtie și nu la calculator. Mi-a trezit multe amintiri… Și mi-a făcut bine! Scrisul face bine!”, a spus Călin Goia, solistul Voltaj, despre proiectul nostru.

„Le datorez tuturor dascălilor mei: capacitatea de a înțelege lumea și de a putea naviga prin ea în cunoștință de cauză, de a mă bucura de darurile ei și de a adăuga la ele după posibilitățile mele. Căci acesta este, în opinia mea, rolul educației”. Acesta este motivul pentru care jurnalista Ioana Avădani susține proiectul nostru.

„M-am alăturat proiectului întrucât consider că Educația este de cea mai mare importanță, dacă nu cea mai importantă, pentru Societatea Românească, esențială pentru viitorul României”, și-a motivat hotărârea de a ne susține și Nicolae Zamfir, directorul Institutului Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară de la Măgurele.

”Scrisul luminează și lărgește toate drumurile”, este convins jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanițoaia.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X